Hur fungerar BusinessBike?

Fler och fler företag intresserar sig för förmånscykeln och det är inte konstigt; förmånen är eftertraktad bland anställda, bidrar till ett hälsosammare och grönare liv, och inte minst gör en till en mer eftertraktad arbetsgivare. Men det kanske bästa av allt? Med förmånscykeln sparar anställda normalt mellan 20-45% jmf. med privatköp och för dig som arbetsgivare är det 100% kostnadsneutralt eftersom det är den anställde som finansierar förmånscykeln via sitt bruttolöneavdrag. Med BusinessBike tillkommer aldrig några anslutnings- eller administrationskostnader.

Så här långt brukar alla tänka att förmånscykeln är en superidé, men faktum är att det är många parter som är involverade i ett förmånscykel-upplägg vilket kan medföra mycket administration för dig som arbetsgivare. Leasingavtalet är på 36 månader vilket också kan få både arbetsgivare och anställda att tveka på om man verkligen vill binda upp sig så länge. Det är precis därför förmånscykeln måste vara en enkel förmån som tar höjd för alla eventualiteter. BusinessBike gör att du snabbt och enkelt kan komma igång med din leasing av förmånscyklar samtidigt som vi ser till att de 36 månader ni binder er till löper på bekymmersfritt.

 • - En enda digital signeringsprocess och inga beställningsfönster

 • - 1 eller 200 cyklar – spelar ingen roll

 • - Realtidsstatus för offerter och leasingavtal

 • - Integration med leasing- och försäkringsbolag

 • - Automatisk hantering av service- och försäkringsärenden

 • - Automatiska beräkningar av förmånsvärde och bruttolöneavdrag

 • - Störst utbud av förmånscyklar – välj bland 150+ återförsäljare

100% intuitivt och digitalt

 1. Registrera först företaget via vår öppna portal 
 2. Automatisk kreditcheck görs för att därefter signera ett ramavtal
 3. Därefter sker en leasingkonfiguration i portalen för din arbetsplats
 4. Bjud sedan in era anställda till att ta del av förmånen via er unika länk
 5. Anställda registrerar och gör en Quickstart som godkänns av arbetsgivaren
 6. Anställda går till någon av våra anslutna återförsäljare och sköter resten

100% bekymmersfritt

Oavsett om medarbetaren bor i Haparanda eller Ystad erbjuder vi pick-up garanti där vi hämtar upp förmånscykeln utan kostnad från 7:e månad vid exempelvis uppsägningar från båda parter och vid föräldraledighet och sjukskrivning i mer än sex månader

Dessutom leasar vi ut varje förmånscykel med Sveriges enda heltäckande försäkring och då menar vi verkligen heltäckande. Till din förmånscykel kan du också välja till ett förmånligt servicepaket, helt efter behov och cykel, för än mer trygg och bekymmersfri leasing. Mer information om vår försäkring och valbara servicepaket hittar du bl.a. i våra produktvillkor i portalen.

Glöm inte att registrera er via våran inbjudningslänk.

I samarbete med 

Produkt tillagd för att jämföra.

Linderoths Cykel AB använder cookies till statistik, annonser och optimering.