Cykelkärlek

 • ETT TRYGGT VAL – 3 ÅRS GARANTI PÅ DIN CRESCENT OCH MONARK ELCYKEL

  Att äga en elcykel skiljer sig lite från att äga en vanlig cykel. Elcykeln har fler avancerade komponenter och delar som måste hållas efter för att du ska få en så skön cykling som möjligt. Genom att ge din elcykel lite extra omtanke då och då minskar du risken att åka på onödiga kostnader och slipper att riskera att stå utan cykel när du behöver den.

  Teckna Crescents originalservice om du vill vara säker på många sköna mil i sadeln. Vi bjuder på det första tillfället efter tre månader.

  ​​​

  FÖR ATT GARANTIN SKA GÄLLA

  Registrera din elcykel. Har du inte gjort det kan du göra det här.

  Serva din elcykel hos en certifierad elcykelspecialist enligt serviceprogrammet ”CYKELKÄRLEK”.

  Signerad och stämplad serviceöversikt. Antingen längst bak i elcykelmanualen som kommer med din elcykel eller på ett kort som du får av din oss.

  Giltigt kvitto eller annat inköpsbevis i original.

   

   

   

  SERVICEPROGRAMMET CYKELKÄRLEK

   

  EFTER 3 MÅNADER – GRATIS

  En första kontroll av din elcykel görs vid 3 månader efter att du tagit din cykel i bruk. Elsystem och cykel kontrolleras. Växlar och display justeras in.

   

  VARJE ÅR – REK. PRIS 895:-

  Vi ger din elcykel extra kärlek varje år. Vid denna service görs en fördjupad kontroll av elsystemets kapacitet och status. Säkerhetsrelaterade komponenter kontrolleras och drivlina samt vajrar underhålls. Denna service görs varje år eller efter var 500:de cyklade mil.

   

  VAR 3:E ÅR – REK. PRIS 1095:-

  Efter tre år eller 1500 cyklade mil är det dags för en fördjupad service. Nu ger vi din elcykel ännu mer kärlek i en mer omfattande service; kugghjul kontrolleras och packningar i motorn rengörs och fettas in.

  Ovanstående kostnader gäller för kontroll och service. Kostnader på ev. material tillkommer

Ursäkta olägenheten.

Sök igen