Faktura, delbetalning och förmånscyklar.

I vår webshopp betalar du säkert och tryggt med kort, faktura eller delbetalning via Resurs Bank.
För faktura är det en gräns på 30 000 kr per köp och delbetalning är det en gräns på 75 000 kr per konto.

Vill du delbetala din order upptill 36 månader räntefritt väljer du "Nytt delbetalningskonto" eller om du redan har ett delbetalningskonto hos oss "Befintligt delbetalningskonto" då får du en avbetalningslösning nästkommande månad med alla de köp du gjort under föregående månaden och väljer då i lugn och ro hemma under hur lång tid du önskar delbetala. Det går alltid att betala mer än månadsbeloppet är och vill du slutbetala går det bra närsom.

Vid faktura, skickas fakturan från Resurs Bank till din e-mail adress efter godkänd order och betalas i slutet av nästkommande månad. Du kan även välja att delbetala din faktura, upptill 12 månader räntefritt, detta väljer du i lugn och ro hemma när du fått din faktura. Väljer du att bli fakturerad tillkommer det en avgift på 39 kr inkl. moms.

Läs Resurs Banks fullständiga villkor via webshopen här och våra köpvillkor.


I vår fysiska butik
 betalar du säkert och tryggt med kort, kontant och vi kan via Resurs Bank erbjuda faktura och räntefri delbetalning, där ni själv kan välja att inte betala en enda krona eller så mycket som ni själva tycker att ni har råd med, direkt vid ditt köp och resterande eller hela beloppet mot en avbetalningslösning från Resurs bank. Du får 30-60 dagars kredit och kan därefter även välja avbetalning, helt räntefritt på 6, 12, 24 eller 36 månader, eller ända upp till 48 månader med en liten ränta, detta gäller alla köp hos oss så som ny cykel, tillbehör, reparationer eller service i vår fysiska butik.

Fråga oss för mer information, du får besked om du blir beviljad direkt i vår fysiska butik och kan ta cykeln eller varorna med dig hem direkt utan att betala en enda krona i butiken utan först i slutet av nästkommande månad kommer din betalning där du väljer om du vill dela upp betalningen helt räntefritt  eller betala allt på en gång utan någon extra kostnad.


Självklart kan du ansöka i vår fysiska butik om att bli fakturerad utan att använda det, helt avgiftsfritt, du väljer själv när och hur mycket du vill handla för.

Vi har kunnat få dessa mycket fördelaktiga villkoren med Resurs Bank tack vare många års bra samarbete, och många nöjda kunder, det är viktigt för oss att du som kund ska få en så billig och bra betalning som möjligt.

Kolla redan nu om du kan få dela upp din betalning vid köp i butiken.
Kom in i butiken så gör vi en ansökan och får svar direkt.
Om du inte har e-legitimation väljer du papperssignering och får hem avtal för underskrift.
Sedvanlig kreditprövning görs.

​Privatperson med fast inkomst:

Som handlar i vår fysiska butik, får faktura som ska betalas i slutet av nästkommande månad (30-60 dagar) helt utan avgifter och ränta.

 • Om du vill delbetala kan du välja på följande:

  ​-  6 månader räntefritt med uppläg.avg på 145 kr.
  ​​- 12 månader räntefritt med uppläg.avg på 245 kr.
  ​​- 24 månader räntefritt med uppläg.avg på 345 kr.
  ​​- 36 månader räntefritt med uppläg.avg på 445 kr.
  ​​- 48 månader med en ränta på fn. 16,68 %.

 • Oavsett vilket alternativ man delbetalar på tillkommer en fakt.avg. på 35 kr/månad.

 • Det går alltid att betala mer än månadsbeloppet är och vill du slutbetala går det bra närsom.

 • Maxbeloppet att fakturera och delbetala per gång är 75 000 kr.

 • Minsta belopp att fakturera är 1 kr och minsta belopp att få delbetala är 990 kr.

 • Giltig id handling måste uppvisas i butiken vid köp.


​Studerande:

Som handlar i vår fysiska butik, får faktura som ska betalas i slutet av nästkommande månad (30-60 dagar) helt utan avgifter och ränta.

 • Om du vill delbetala kan du välja på följande:

  ​- 6 månader räntefritt med uppläg.avg på 95 kr.
  ​- 12 månader räntefritt med uppläg.avg på 195 kr.
  ​​- 24 månader räntefritt med uppläg.avg på 395 kr.
  ​​- 36 månader räntefritt med uppläg.avg på 395 kr.
  ​- 48 månader med en ränta på fn. 16,68 %.

 • Oavsett vilket alternativ man delbetalar på tillkommer en fakt.avg. på 35 kr/månad.

 • Det går alltid att betala mer än månadsbeloppet är och vill du slutbetala går det bra närsom.

 • Maxbeloppet att fakturera och delbetala per gång är 5000 kr för studerande utan taxerad inkomst och 15 000 kr för studerande med en taxerad inkomst.

 • Minsta belopp att fakturera är 1 kr och minsta belopp att få delbetala är 990 kr.

 • CSN kort eller studentlegitimation samt giltig id handling måste uppvisas i butiken vid köp.


​Företag, Landsting & Kommuner: 

Vi erbjuder företag, landsting och kommuner förmånscyklar till riktigt förmånliga priser.

Motion till och från arbetet ökar både fokus och välmåendet.

Att erbjuda de anställda en cykelförmån handlar om så mycket mer än bara en ekonomisk förmån, genom att öka vardagsmotionen så ökar även välmåendet och fokus hos de anställda. Undersökningar visar att det räcker med ca 15 minuters fysisk aktivitet för att markant öka koncentrationen, det bidrar även till att vi mår bättre, håller oss friskare och dessutom kan vi i vår vardag faktiskt aktivt vara en del av att minska miljöpåverkan genom att resa smartare. 

Så här enkelt är det att komma igång:

1. Beslut fattas om cykelförmån till de anställda samt vilka förutsättningar som ska gälla för den aktuella förmånen.
2. Hos oss väljer de anställda som är intresserade av cykelförmånen den cykel och utrustning som önskas för var och en. Vi monterar och justerar allt.
3. Den anställde får en förmån kopplad till sin lön och cyklar sedan förmånligt på sin nya cykel.

Vad innebär en cykelförmån för företaget?

Med hjälp av större samlade volymer och skatteeffekter blir förmånscykeln ett attraktivt alternativ för både den anställde och företaget.
Som arbetsgivare kan Ni välja att erbjuda de anställda förmånscykeln med eller utan löneväxling. Den faktiska kostnaden kommer att variera beroende på avtalets totala längd, omfattning och innehåll. Normalt löper förmånsavtal över 24-36 månader.
Cykelförmånen är skattepliktig vilket innebär att den anställde betalar extra skatt och företaget arbetsgivaravgifter på förmånsvärdet.

”För transporter i staden är cykeln ofta ett snabbare och flexiblare alternativ”

Beroende på vad som avtalats för just Ert företag så sköter vi allt som har med cyklar, service och utrustning att göra. Vår personalen är erfarna cyklister själva och kan på ett förtjänstfullt sätt fungera som både rådgivare och inspiratörer likväl som hantera löpande service och underhåll. 

Varför lansera förmånscyklar med oss?

Med lång erfarenhet från cykelbranschen och fullsortimentsbutik med cykelverkstad vågar vi påstå att när det kommer till cyklar och utrustning så kan vi lösa Era behov. - Vi kan cyklar helt enkelt. 

Läs mer här och kontakta oss gärna för mer info

Vi är övertygade om att cykel som förmån kommer att bli allt vanligare, både små och stora företag kan med relativt små medel komma igång och vi står redo för att hjälpa Er med det praktiska.

För att få ett fullständigt grepp om vad denna förmån skulle kunna innebära för företaget och Era anställda så behöver vi veta mer.


Vi reserverar oss för ev. fel och ändringar i villkoren.​


​​​Copyright© 1996-2019 - All rights reserved - ​​Linderoths Cykel AB

Produkt tillagd för att jämföra.

Linderoths Cykel AB använder cookies till statistik, annonser och optimering.