• -2 000,00 kr
Batavus Torino Ego

Batavus Torino Ego

BE101235
Slut i Lager.
18 995,00 kr 20 995,00 kr -2 000,00 kr
Inkl. moms

Batavus Torino Ego

 

Lätthanterlig elcykel som smidigt och bekvämt tar dig dit du önskar

Den lätthanterliga Batavus Torino E-go är en pålitlig elcykel för cyklister som uppskattar hög komfort, pålitlig funktion och modern Holländsk design. En välbyggd och elegant brukscykel med föredömligt lågt insteg som ser till att du dagligen kan tillryggalägga långa distanser utan att bli trött, andfådd eller sliten. Stora mängder last utgör inga större problem, framtill sitter nämligen en robust cykelkorg och i kombination med den stabila pakethållaren så löser det dina vardagliga transportbehov med en packåsnas pålitliga effektivitet. Ramens stilrena lack har en klassiskt sober nyan och dessutom har även korgen och kedjeskyddet samma snygga färgsättning. Pricken över i utgörs av en riktigt bekväm sadel och komfortabla handtag. Så om du vill mätta ett starkt habegär med en prisvärd, smidig och välutrustad elcykel med lågt insteg så borde det här vara ett riktigt lockande alternativ.

Nyckeln till framgång!

  • Prisvärd elcykel för cyklister som värdesätter en klassisk design och smidig funktion
  • Spänstig aluminiumram med föredömligt lågt insteg som ger massor av vardaglig smidighet
  • Pålitlig elmotor med framhjulsmontering från E-motion (Smart) med ett vridmoment på 25Nm 
  • Kraftfullt batteri med kapacitet på 400Wh (11Ah/36V) vilket ger dig upp till hela 90 km i räckvidd
  • Extremt pålitlig drivlina med 7 näst intill bombsäkra navväxlar från kvalitetssäkra Shimano (Nexus)
  • Pålitlig fotbroms i kombination med hydraulisk fälgbroms ger pålitlig prestanda oavsett förhållanden
  • Stabilt hjulset med högklassiga däck från Schwalbe med hög komfort på de flesta typer av underlag
  • Smart “snabblåsning” av styret som ser till att den inte välter åt sidan bara för att du lastar tungt i korgen
  • Generös utrustningsnivå med pålitliga kvalitetskomponenter som gör livet lite enklare att leva

Robust aluminiumram med lågt insteg och hög vridstyvhet på rätt ställen

Under den eleganta lacken döljer sig en robust aluminiumram med moderna former och ett praktiskt lågt insteg som ser till att cykeln blir föredömligt lätthanterlig och smidig. Ramen är lätt men den är samtidigt vridstyv på det rätta ställena, vilket ser till att den kraft du lägger på pedalerna verkligen når ner till bakhjulet och där omvandlas till önskad hastighet. Den är robust nog att tåla allt en stadspendlare eller äventyrslysten vardagscyklist kan tänkas utsätta den för och den är samtidigt tillräckligt flexibel för att effektivt dämpa stötar och vibrationer från underlaget.

Bekvämt upprätt körställning som ger en glasklar vy över omgivningen

Cykeln medger en bekvämt upprätt körställning som sätter smidig manöverförmåga, god uppsikt och smidig framkomlighet i fokus. Dess styre är en aning vinklat för att skapa en extra komfortabel position för dina armar, och i ändarna sitter såklart ett par ergonomiska handtag monterade. Styrstammen är reglerbar i vinkel, så att du enkelt och smidigt kan hitta den position som du trivs bäst med för stunden. Sadeln är precis lagom bred och dessutom försedd med en mjuk dämpning, vilket sannerligen gör underverk för komforten.

Miljövänlig elmotor som ger dig lite extra drag under galoscherna

Kraften kommer från en pålitlig elmotor med framhjulsmontering från E-motion (Smart) och den kombineras med ett kompakt batteri (400Wh) som är lättåtkomligt placerat på cykelns robusta pakethållare, och dessutom avtagbart så att du kan ladda det på ställen där cykeln inte får plats (både på kontoret eller hemma i hallen) när så önskas. Den pålitliga elmotorn levererar 25Nm av miljövänlig kraft, vilket ger dig bra drag under galoscherna. Den skjuter på i upp till hastigheter av maximalt 25 km/h, visst går det att cykla ännu snabbare men resten av jobbet får du då göra med hjälp dina benmuskler.

Med motorn i framnavet uppnås visserligen inte samma dynamisk känsla som med en centralt placerad mittmotor och räckvidden är heller inte riktigt lika lång, men prisnivån är också avsevärt mycket lägre.

Den pålitliga elmotorn samarbetar med de 7 inkapslade och näst intill underhållsfria navväxlarna från Shimano (Nexus 7) vilket sammantaget ger dig massor av cykelglädje. Partnerskapet sker effektivt, tyst och det levererar en räckvidd på upp till 90 km. Växlarna är dessutom väl skyddade från fysisk påverkan samt även regn, slask och smuts, vilket gör att de kräver ett absolut minimum av underhåll. Och med normal omtanke, lite kärlek och nån service då och då så kommer den skänka dig glädje under flera decennier framöver. 

Avancerad men lätthanterlig teknologi som skapar känslan av gränslös kraft

Trots all den moderna teknologin så är cykeln föredömligt lätthanterlig, du väljer helt enkelt ett av de fem assistansnivåerna och sedan är det bara att trampa på, främst tack vare kombinationen av noggrant kalibrerade sensorer och en kompetent programvara och som tar hand om resten. Du kan dessutom nyttja det så kallade ”walk assist” läget, vilket innebär att du kan använda elmotorn även när du promenerar bredvid din elcykel (upp till max 6km/h). På styret sitter en tydlig display som visar allt det som du behöver veta för stunden, t ex hastighet och hur mycket av batteriets kapacitet som återstår. 

Stabil hjulset med kvalitetsdäck samt bromsar med pålitlig prestanda

Hela bygget rullar på ett stabil hjulset med kvalitativa däck från Schwalbe (Road Cruiser) som levererar bra rull och hög komfort på de flesta typer av underlag. Med hjälp av eldriften tar du dig friktionsfritt fram i höga hastigheter utan minsta ansträngning, och det fungerar lika smidigt i uppförsbackarna som när du snabbt vill komma upp i fart igen efter att du vart tvungen att stanna vid rödljuset. När det väl blir dags att sakta ner farten så har du tillgång till en näst intill underhållsfri fotbroms i kombination med en pålitlig fälgbroms, vilket tillsammans ger resolut bromsförmåga oavsett vilka förhållanden som råder för dagen. 

Generöst utrustad med högklassiga komponenter som ökar din säkerhet

Utrustningen är både tålig samt väl tilltagen och den är utrustad med både en stabil pakethållare, robusta skärmar, en generös främre korg, ett heltäckande kedjeskydd, ett kjolskydd, en ställbar styrstam, ett robust stöd och ett godkänt lås som förhoppningsvis ser till att du får ha din nya elcykel i fred. Dess effektiva belysning (som både baktill och framtill drivs av samma batteri som elmotorn) ser till att du syns ordentligt och kan fortsätta cykla även när solen har gått ner, och tack vare däckens reflexrand så syns du bra även från sidan. 

Mer om Batavus Elcyklar

För de allra flesta kommer införskaffandet av en elcykel att både förändra och förenkla vardagen, dels eftersom tunga matkassar och uppförsbackar inte längre utgör några hinder och dels för att den effektivt förkortar den tid det att transportera sig från ett ställe till ett annat. Motvind utgör heller inte något problem, och både skitiga busskurer, proppfulla pendeltåg, långsamma bilköer, trista trängselskatter och dyra parkeringsböter förblir ett blott minne för oss som elpendlar på två hjul.

Ett vardagligt nöje som kommer se till att du har alla möjligheter att uppleva världen runt omkring dig, samtidigt som du klarar jobbiga uppförsbackar och tuff motvind utan att bli det minsta svettig eller andfådd, och som extra bonus så "flyter det alltid på" när du snabbt måste fram mitt i den hektiska rusningstrafiken. Dessa miljövänlig elcyklar är verkligen ett optimalt transportmedel för dig som vill ha lite extra hjälp i uppförsbackarna (perfekt när flåset börjar tryta, men viljan finns kvar) eller för dig som vill kunna cykla dig till jobbet utan att ens behöva packa ner ett ombyte i väskan.

Elcykeln är helt klart här för att stanna och de blir allt vanligare som ett hälsosammare, snabbare, smidgare och mer underhållande alternativ till både kollektivtrafiken och bilen. Hela Batavus Nederländska modellprogram är designat och utvecklat för att klara våra lite tuffare nordiska förhållanden med både sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar. Vilket i praktiken innebär att varje liten komponent är noga vald för att din nya elcykel ska kunna nyttjas i alla typer av väder, dessutom året runt och i många långa år framöver!

Varugrupp
Elcyklar
Antal Växlar
7-vxl
Hjulstorlek
28 Tum
Motorplacering
Fram
Motortillverkare
Ananda
No reviews

8 andra produkter i samma kategori:

Betyg Kommentarer (0)

Det finns inga kundrecensioner just nu.
Produkten tillagd i önskelistan
Product added to compare.

Linderoths Cykel AB använder cookies till statistik, annonser och optimering.