Lazer hjälm Tonic MIPS

Lazer hjälm Tonic MIPS

BLC2177883230
Sista produkten i lager
999,00 kr
Inkl. moms

Lazer hjälm Tonic MIPS

Storlek
  • 55-59
  • 58-61
Färg
  • Vit
  • Svart

 

Funktionalitet

  • Suveränt skydd med MIPS. MIPS ger extra skydd mot rotationspåverkan genom att omdirigera slagkraften via ett extra lager inne i hjälmen, det ger optimalt skydd vid ett eventuellt islag som träffar snett på huvudet vilket är den vanligaste orsaken till hjärnskada.
  • Skön och ventilerande. 28 ventilationshål och vadderade kuddar ger maximal komfort och eliminerar eventuell irritation som kan associeras med att använda hjälm.
  • Perfekt passform. TS+ Turnfit System gör att hjälmen sitter säkert och skönt på huvudet och är lätt att justera även när du sitter på cykeln.
  • Lätt. Tonic MIPS's minimalistiska konstruktion ger den lätt utan att kompromissa på utseende eller skydd och den låga vikten gör att hjälmen knappt känns på ditt huvud.
  • Extra synlig. Slå på den integrerade LED-belysningen i bak när det är mörkt så att andra trafikanter ser dig.

Produktinformation

Suveräna detaljer till ett lågt pris. Med Tonic MIPS får du en välpresterande hjälm till ett suveränt pris. Perfekt för landsvägscyklister som vill känna sig säkra på vägarna utan att behöva råna en bank.

Tonic MIPS är en prisvärd, lätt och tävlingsinspirerad landsvägshjälm som levererar så mycket bättre än vad man kan tro. Diskret utseende med stötdämpande in-mold-konstruktion och MIPS-teknologi gör att du får optimalt skydd vid ett eventuellt islag som träffar snett på huvudet, detta ger dig en säker hjälm som är så pass lätt att den knappt känns på huvudet. 28 ventilationshål drar luft genom hjälmen och håller huvudet svalt även i hett väder och vadderade kuddarna gör att hjälmen sitter skönt. TS+ Turnfit System ger säker passform som håller även på långa pass och som är lätt att justera även när du sitter på cykeln. Reflekterade klistermärken och LED-bakbelysning som tillval gör dig synlig i trafiken även när det är mörkt.

1 objekt
5420078832306
Inga recensioner

8 andra produkter i samma kategori:

Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.
Produkt tillagd för att jämföra.

Linderoths Cykel AB använder cookies till statistik, annonser och optimering.