Lapierre ProRace 24

Lapierre ProRace 24

E8300000
Sista produkten i lager
5 295,00 kr
Inkl. moms

Lapierre ProRace 24

 

Lapierre Prorace 24 — Barncykel för ett aktivt liv.

Lapierre Prorace 24 är en riktig mountainbike för barn ca 6-9 år. Uppbyggd på en lätt och fin aluminiumram med optimerad geometri. Cykeln är perfekt storleksanpassad och alla komponenter är anpassade för en liten cykel. Effektiva V-bromsar i aluminium med junioranpassade bromshandtag som har justerbar räckvidd för fingrarna. Framgaffeln är kalibrerad med en riktigt mjuk fjäder vilket gör att framgaffeln till skillnad från de flesta barncyklar verkligen fungerar för barn.

Shimano tumme/pekfinger växelreglage gör de 21 Shimanoväxlarna lätta att hantera. En perfekt cykel att växa i med massor av cykelglädje. De kraftiga däcken har bra grepp på alla underlag och är ordentligt skyddade mot punktering.

Lapierre är Frankrikes ledande cykelproducent. Det är en mycket modern producent som är långt fram inom utveckling såväl som produktion. Lapierre ingår i en stor europeisk koncern som säkerställer låga inköpspriser och produktionskostnader. Genom att vara modern och effektiv, inte genom att pruta på kvalitet och prestanda, kan Lapierre erbjuda mycket fina produkter till attraktiva priser. Lapierre är starkare än någonsin!

Varugrupp
Barn/Junior
Antal Växlar
21-vxl
Hjulstorlek
24 Tum
1 Produkt
Inga recensioner

8 andra produkter i samma kategori:

Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.
Produkt tillagd för att jämföra.

Linderoths Cykel AB använder cookies till statistik, annonser och optimering.