• -2 995,00 kr
TWS Dynamic Elcyklar 7-Vxl

TWS Dynamic Elcyklar 7-Vxl

C-18-302-E
Sista produkten i lager
16 995,00 kr 19 990,00 kr -2 995,00 kr
Inkl. moms

TWS Elcyklar 7-Vxl

Storlek
 • 51
 • 55
Färg
 • Vit
 • Röd
 • Svart
 • Blå

 

WS DYNAMIC är en klassisk modell i mellansegmentet, här görs inga avkall på varken komponenter, kvalitet eller vikt. Mjuk och skön ”gelsadel” från Selle Royal ger bästa komforten. Shimano Nexus 7 växlar med fotbroms, dubbelbottnade fälgar med öljetter, rostfria grova ekrar och punkteringsskyddade däck CST Xpedium med reflexrand. Justerbar styrstam (snabbjustering) är en självklarhet, nu kan du på ett snabbt sätt optimera din körställning. LCD display med tydliga siffror ger dig full kontroll över hastighet, distans och laddning, on/off för belysningen. Bafangs drivlina, elsystem och motor (250w) med frihjul som i kombination med LG batteri på 10,4 amp ger en mycket stabil och säker drift. Smartladdare optimerar kraften och livslängden i batteriet, ”talk back” funktion håller koll på antal laddningar och laddfrekvenser. Bromsljus (när du bromsar med handbromsen). Godkänt AXA lås, korg med korgfäste ingår. Färg: Steelblue.

En av marknadens mest välutrustade elcyklar till ett mycket attraktivt pris.

Antal Växlar
7-vxl
Hjulstorlek
28 Tum
Motorplacering
Fram
Motortillverkare
Bafang
1 objekt

Om Jofrab

Grossistfirman Jofrab grundades 1978 av entreprenören JanOlof Forsberg som började med att sälja icke-original reservdelar för cyklar, mopeder och gräsklippare i Tranås med omnejd.

 • Sortimentet Cykel och Moped säljs under firmanamnet Jofrab TWS AB
 • 2016 är sortimenten Skog och Trädgård bolagiserade i Jofrab Skog och Trädgård AB som ägs av ratioparts Ersatzteile-Vertriebs GmbH från Euskirchen, Tyskland. All lagerhantering för Jofrab Skog och Trädgård AB sköts av Jofrab TWS AB

 

Vår affärsidé är att skapa värde för våra återförsäljare genom:

 • Ett lönsamt sortiment
 • Branschens bästa leveranssäkerhet
 • Konsumentwebb som skapar trafik till våra återförsäljares butiker


Jofrab har 40 anställda, de flesta av dem med lång erfarenhet i branschen och i bolaget. VD är Frederik Rudbäck. Styrelseordförande är Owe Andersson, tidigare VD för bildelsfirman Mekonomen.

 

2015 levererade vi varor till ca 2 300 återförsäljare i hela Sverige inom våra produktområden. Vi täcker landet med 10 säljare och en kundtjänst- och supportavdelning med 10 personer.

 

Jofrab tillhandahåller ett mycket komplett sortiment av varor, såväl original som icke-original med

50 000 artiklar i vårt lager i Tranås på cirka 10 000 kvadratmeter lageryta med modern lagerutrustning och IT-system.

 

Vi har en leveransförmåga på cirka 96 procent på order inkomna fram till klockan 18:00 samma dag, måndag till och med lördag. Tidningen Sportfack Cykel har utsett Jofrab till bästa grossist i klassen leveranser nästan varje år sedan 2005.

Inga recensioner

8 andra produkter i samma kategori:

Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.
Produkt tillagd för att jämföra.

Linderoths Cykel AB använder cookies till statistik, annonser och optimering.